Translate

четвъртък, 6 март 2014 г.

Христос иска да се обичаме!

  Защо толкова много християни не могат да разберат най-важното нещо - любовта към ближния?Нали затова Исус Христос жертва живота си,поради Своята Голяма    Любов към цялото човечество.
Затова ми става много тъжно,
когато вярващите проявяват агресия към всички живи същества на планетата земя.
   Защо постоянно  се нагрубявате един друг?Защо постоянно се заяждате,като мислите и правите зло на ближните си?С това отравяте живота на всички хора.
Омраза,злорадство,злодеяния - всичко това е присъщо на падналите,духовно принизени роби на тъмнината.
 Разберете,че трябва да изпълните душите си със светлината и радостта от добрите си мисли и дела!Трябва да бъдете добри един към друг и да живете по примера,който ни даде Синът на Бога - Исус Христос! 
Трябва да бъдете единни във вярата си към Бога и един към друг,защото който не обича ближния си,не обича Бога!Който обижда и се подиграва на хората 
е далеч от Бога и няма в душата си Святия Дух.  
     Защо живеете със злото вътре  в душата си? Изхвърлете го далече от себе си и се предайте на властта
 на Спасителя,Който ще промени изцяло живота ви към добро -
и в мисли,и в дела!
    Не съдете,а бъдете милостиви и 
любящи християни и Бог ще излее Своята Благодат върху вас!Когато всички хора на земята станат Божии синове,тогава Неговата Благодат ще бъде върху цялата земя и няма да има зло.
Молете се това да стане по-скоро,за да няма лоши последици от злите дела на хората,които да разгневят Бога и за да няма унищожение на живота на земята! 

Икона на Исус Христос